Week 4 (5)


Helaas werd ik vorige week ziek en heb ik me niet aan m’n dieet en aan het hardlopen kunnen houden… Wel een leuk weetje: ondanks dat ik nauwelijks heb kunnen eten (of juist daarom) ben ik toch 1 kilo afgevallen!

Dus we doen week 4 gewoon dunnetjes over! Hopelijk val ik dan dus ook weer af!

We zijn de week goed begonnen! Gisteren weer gewerkt en goed begonnen met eten..
Vandaag heb ik iets minder gegeten omdat ook minder hoefde te doen..
Met diddle in beweging geweest en daarnet lekker hardgelopen. Ik doe de 2e week van evy overnieuw om weer goed in conditie te komen, leuk detail: Diego was weer mee met hardlopen!

Hij doet het super en lijkt het ook wel leuk te vinden… Tot de laatste minuten dan is hij wat moeilijker vooruit te branden! Maar met een beetje toejuichen komt hij toch op gang en loopt hij ook de laatste minuten goed mee!

Nu op naar donderdag, ik heb er weer zin in!

(null)

(null)

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *