2 vliegen in 1 klap en week 6 is ook al weer bijna voorbij!


Super! Week 5 is allang voorbij en week 6 is halverwege!

Helaas kon ik niet eerder updaten dan vandaag want de app op mijn telefoon doet het niet!

Morgen heb ik mijn weeg moment weer. vorige week zat ik in mn vrouwelijke weekje en was ik toch 900 gram afgevallen! Super Duper! Trots op mezelf! Ik ben nog niet op mijn eerste streven, dat hoop ik morgen en anders volgende week te zijn!

Gelukkig gaat hMet diddleet hardlopen steeds beter, raak wel wat buiten adem

Goed gedaan met zn twee

Goed gedaan met zn twee

omdat het steeds langer duurt dat hardlopen! Maar ik ga van de week m’n puffers maar echt meenemen en dan moet het goed gaan lukken!

Omdat ik vorige week donderdag moest werken, heb ik morgens samen met Diddle hardgelopen! Super trots op diddle, m’n verzorgpony! Hij beweging en ik hardlopen! 2 vliegen in 1 klap dus! En volgens mij vond hij het super!

Deze week op de gewone manier hardlopen en dat gaat toch steeds beter! Ik zit vandaag op les 11 en dat betekend dat ik moet beginnen met 3 minuten hardlopen en daarna 2 minuten rustig lopen, vervolgens 2x 4 minuten hardlopen en 3 minuten rustig lopen. Daarna mag ik nog 2x 3 minuten hardlopen en 2 minuten rustig lopen. Dan is mijn training al weer afgelopen. Deze training is met 10 minuten inlopen en 10 minuten uitlopen zo rond de 5,5 kilometer! dat gaat dus super goed!

 

Kevin kwam met een leuk dingetje van zn werk:
op 19 juni is de midzomernachtcross… zijn werk doet ook mee en je kan gesponsord lopen! Super leuk en de afstanden bestaan uit 5, 10, 16km en 10km bedrijfsloop. Ik heb besloten dat dat mijn doel wordt van dit jaar! de 5 km loop vind ik een super leuk vooruitzicht! dan heb ik nog even om mijn evy-training af te maken en dan nog wat verder te trainen op mijn longen en mijn uithoudingsvermogen te trainen! Ik heb er nu al zin in!!!

Tot de volgende keer!Voetjes samen

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *